Wat zijn Cirkels?

Een vrouwencirkel is een eeuwenoud gebruik waarbij vrouwen maandelijks samenkwamen rond de periode van volle maan om met elkaar in verbinding te gaan. Ze deelden hun wijsheden, ze steunden elkaar en versterkten zo hun eigen en elkaars vrouwelijke kracht.

We leven momenteel in een heel andere tijd waarbij het verbinden en het delen met elkaar niet of veel minder aan bod komt. We weten dat het ouderschap veel voldoening geeft maar ook dikwijls een opgave kan zijn. Het is een periode met veel vragen, twijfels en vaak een eenzaam gevoel. Daarom wil ik (toekomstige) mama’s een veilige cirkel aanbieden waar we samen bewust omgaan met het moederschap. In de cirkels delen we ervaringen over verschillende thema’s met betrekking tot het prille ouderschap en zwangerschap. Er wordt geluisterd naar elkaar in alle openheid. Er heersen geen taboes.

De groep wordt begeleid door mezelf, perinataal counselor, en we cirkelen in het gebouw van Compagnon de Route. Ik koos deze locatie uit omwille van het gevoel van “binnenkomen”. De locatie heeft immers de vorm van een baarmoeder. Hier gaan we samen (terug) verbinden met onszelf en met elkaar in een rustige en veilige omgeving.

Zwangerschapscirkels

Mamacirkels

Voor wie?

Voel je je soms alleen met je twijfels? Heb je nood aan het horen hoe andere zwangeren/mama’s het allemaal rond krijgen (of eerder net ook niet). Of vind je het gewoon leuk om samen te komen andere zwangeren/mama’s, nieuwe mensen te leren kennen?
Dan is cirkelen zeker iets voor jou!

Wanneer?

Wil je graag verbinden met andere zwangere vrouwen of mama’s? Laat dit gerust even weten en ik start een cirkel op zodra er een groep van 5 vrouwen kan gevormd worden.

Wat breng je mee?

Jouw authentieke zelf en een persoonlijk voorwerp voor de eerste cirkel. Bij mooi weer zitten we buiten, neem eventueel een extra trui mee.

Waar?

De cirkels gaan door bij Compagnon de Route, een locatie die de vorm heeft van een baarmoeder.

📍 Van Belleghemdreef 19, 8510 Marke

Prijs

Per deelname aan een cirkel betaal je 15€ (inclusief btw).

Afspraken

We beginnen en eindigen op tijd. Onze smartphones gaan uit en aan de kant. Er zijn geen taboes, alles kan besproken worden in volledig vertrouwen en zonder (voor)oordelen: What happens in the circle, stays in the circle!

Vragen?

Heb je nog andere vragen? Stel ze mij gerust, samen bekijken we wat ik voor je kan betekenen.

Inschrijven

Schrijf hier in voor jouw cirkel. Je ontvangt een bevestiging met betaalgegevens. Indien de cirkel volzet is, word je op een wachtlijst geplaatst. Zodra voldoende vrouwen zich hebben ingeschreven, wordt een extra cirkel georganiseerd.

    © Lylium BV | Privacybeleid